HR advies, HR managber, HR rojecten, organisation design 

20220328__Evelyne_023_0424_LR.jpg

Persoonlijk Leiderschap voor Vrouwen

 

Door onszelf te zijn worden we door anderen verbannen, maar leggen we ons neer bij wat anderen willen, dan worden we uit onszelf verbannen. Dat is een kwellende spanning, maar de keuze is duidelijk.

Clarissa Pinkola Estés

Onweerstaanbaar Wild - als je ziel roept...

Met "Onweerstaanbaar Wild" bied ik een persoonlijk groeitraject voor vrouwen die volop vanuit hun vrouwelijke kracht willen leven; die gedragen door en dragend voor andere vrouwen hun intuïtieve, creatieve leven willen (her-) ontdekken. 

Ik ben sterk geïnspireerd door het boek ‘De Ontembare Vrouw’, van Dr Clarissa Pinkola Estes – een klassieker die op menig nachtkasje ligt en een schat aan inspiratie betekent.

Welkom om samen in een tribe je eigenheid te ont-moeten, je te laten voeden door het voorouderveld, te laten dragen door andere vrouwen. Met een lach, diepgang, een portie zottigheid,... "Ik ben veel, zoals jullie veel zijn. Ik ben nooit af, en ik ben tegelijk genoeg."

 

Onweerstaanbaar Wild - als je ziel roept... Want ooit wordt het onweerstaanbaar om je wilde ziel niet te volgen..

Meer info over dit aanbod op www.onweerstaanbaarwild.be

logo 2022 new.JPG
logo circle white space.tif
logo website KvdC 3.JPG

De Kracht van de Cirkel

In deze driedaagse workshop voor vrouwen zoeken we elkaar op. We ontdekken onze verbindende kracht en de betekenis van rituelen in ons dagelijks leven, werksutaties en op bijzondere momenten. In de Kracht van de Cirkel gaan we specifiek op zoek naar het erfgoed van vrouwen. We verzorgen onze gedeelde en personlijke littekens opdat we onze volledige kracht kunnen toe-eigenen. Door de creativiteit en kracht van jouw eigenheid (h)erkennen enruimte te bieden via rituelen komt jouw potentieel tenvolle tot leven.

Thema's die we zullen ontmoeten zijn: 

 • Waarin zijn jouw voorouders beschikbaar?

 • In welke levensfase bevind je je nu?

 • Wat is er acther jou beschikbaar voor jouw volgende stap?

 • Wat vraagt om integratie?

 • Wat heb je aan kwaliteiten, waar zet je ze in?

 • Het eren van de grootmoeders, moeder aarde.

 • Welke droom wil je vanuit jouw kracht tot leven brengen?

 • Het verbinden van jouw droom met het grotere geheel?

Meer info

 • trainers: Ria Verlinden, Petra Meijer, Evelyne Debeuckelaer

 • data : 1-2-3 juli in Leuven (LivingLei); Ria Verlinden & Petra Meijer

 • data: 10-11-12 november (Nunspeet, NL): Petra Meijer en Evelyne Debeuckelaer, Ria Verlinden als gasttrainer

 • prijs: 495€ excl BTW of 395€ excl BTW particulieren - excl overnachting

logo circle white space.tif
logo circle white space.tif
ootf logo 2.JPG

Leadership Council (Organisation of the Future)

Dit initiatief valt onder de vlag van OOTF (Organisation of the Future) dat opgericht is door een aantal CEO’s (Wouter Torfs, Jef Colruyt, Frans Colruyt, Joost Callens, Matti Gybels, Toon Bossuyt, Bert Claes) samen met Quix en Choco. Zij koesteren zelf enorm hun eigen council en merken de impact van het veilig kunnen sparren en mekaar challengen op hun functioneren en op hun organisatie. Samen willen ze meer authentiek leiderschap promoten en stimuleren; vandaar het idee om meer councils in het leven te roepen.

Een Council is een groepje van 8-12 vrouwen uit de corporate omgeving die

 • baat hebben met het sparren & zichzelf ontwikkelen.

 • behoefte ervaren om af en toe uit te zoomen uit hun professionele omgeving

 • graag gechallenged worden en anderen challengen in hun persoonlijke groei.

 • Ipv opleiding te volgen, samen persoonlijke thema’s aankijken die een impact hebben (direct of indirect) op de professionele context.

 

Het engagement is om 2 keer per jaar 2 dagen samen te komen om elkaar vanuit een steeds diepere verbinding te ondersteunen en inspireren. Vanuit die verbinding ontstaat er ook een uitwisseling (eerder informeel) gedurende het jaar over concrete zaken die men graag aftoetst en tips die men uitwisselt. Met deze Council gaan we dieper en verder dan het delen en uitwisselen van business informatie /ervaring. En deze Coucil begeleiden Mieke Toppets en ikzelf samen.

Wat is de investering?:

 • Je betaalt 1.000€ per council van twee dagen. Dit is excl. btw / verblijf en catering die op het moment zelf betaald worden. De verblijfskosten van de facilitator worden ter plaatse gedeeld door het aantal deelnemers.

              Inbegrepen in je lidmaatschap:

 • 1x per jaar kan je gratis deelnemen aan een council café

 • 15% korting op OOTF evenementen

 • faciliteren van het tussentijdse contact 

Hierbij lijsten we ook de basisprincipes op een OOFT council:  https://bit.ly/3sz5cMv  - dit geeft een concreet beeld waarvoor je kiest wanneer je ja zegt.

logo circle white space.tif
women city panter.jpg

Women in the World right Now

"Wij hebben iets in de wereld te brengen wat er zonder ons niet zou zijn."

We nemen je mee langs de lessen die we van alle mensen voor ons kunnen leren over 'zijn' en in de wereld aanwezig zijn.

​Trouw zijn aan jezelf én trouw zijn aan de vriendschap. Wij kunnen als mensen elkaar ontmoeten en ondersteunen in vriendschap. Hoe doe je dat in je dagelijks leven en wat als het spannend wordt? Dit seminar is een samenwerkingsverband van verschillende vrouwen uit uiteenlopende werkvelden die de krachten hebben gebundeld en een mooi internationaal programma neerzetten. Allen zeer geïnspireerd door Hannah Arendt, een vrouwelijke filosoof en denker, die niet geïnteresseerd was in theoretische modellen, maar haar denken richt op de activiteiten van mensen.  

Dit seminar is een 2daagse (in Antwerpen) dat draait rond 2 thema’s: 

 • In de wereld aanwezig zijn: moedig, verstandig, onafhankelijk. Hoe doe je dat?

 • ​​De kunst van de vriendschap beoefenen met anderen. Trouw zijn in vriendschap. En dat is niet hetzelfde als gelukkig zijn in de liefde. Wat kunnen we meer tonen in verbinding?

Trainers: Ria Verlinden, Veerle Pasmans, Tanja Meyburgh, Lindiwe Mthembu-Salter, Jeannette Van Ingh-Van Wijk, Petra Meijer, Evelyne Debeuckelaer, Ida Dom, Katrijn Van Loock.

Meer info over ons aanbod: www.women-in-the-world-right-now.com