top of page
bedrijf_edited.jpg

COACHING & CONSULTING

Je bent op zoek naar begeleiding voor een meer effectieve werking binnen jouw organisatie of team. Of je staat misschien voor een kantelpunt of een verandering die cruciaal is voor je organisatie.

 

Noomly biedt systemische consulting en coaching aan organisaties, teams en hun leiders. We onderzoeken samen wat boven én onder de waterlijn speelt en maken onbewuste dynamieken zichtbaar zodat en de juiste beweging gezet kan worden.

Het meest zichtbare probleem is vaak niet waar het écht om draait. Door diepgaand in gesprek te gaan wordt duidelijk wat er op het spel staat. Waarom is dit zo? Wie heeft er baat bij dat de situatie blijft zoals die is? Waar zit de energie om te veranderen? En welk leiderschap is nodig?

Verandering in de organisatie start ook bij het ontwikkelen van meer bewustzijn in jezelf als leider. Waar je vandaan komt, kleurt hoe je vandaag in de wereld staat. 

p6 - systemisch werk in organisaties.jpg

Meer eerlijkheid in teams

Van probleem naar potentie 

Teams die plezier hebben in hun werk halen betere resultaten. Bewust worden van de onderlinge verhoudingen binnen jouw team schept inzicht, kracht en keuzevrijheid om het eventueel anders te gaan doen.

noomly faciliteert teams naar meer eerlijkheid en authenticiteit. Ook HR partners begeleidt ze in hun rol als teamcoach. 

p6 - wat biedt.jpg

Systemisch klankbord voor coaches

De vraag achter de vraag

Een begeleiding wordt zoveel sterker als je af en toe kan klankborden met een extern iemand die andere perspectieven kan toevoegen.

Een organisatieopstelling of een tafel opstelling kan extra verheldering brengen.

noomly is een systemische sparring partner voor coaches bij hun organisatie vraagstukken, en coacht en in hun rol.

p1 - leiderschapsontwikkeling.jpg

Leiderschapsontwikkeling op maat

Groei & impact

Een organisatie kan niet bewuster zijn dan de leider die haar vertegenwoordigt.

Een proactieve leider is een waar geschenk voor de organisatie en haar medewerkers maar vereist wel dat de leider zelf in het badwater is gestapt.

noomly begeleidt leiders in hun rol, en co-creëert een leiderchapsmodel op maat van de organisatie. 

Karen Braeckmans - CEO Monard Law

Evelyne heeft ons HR beleid een serieuze boost gegeven.  Op basis van haar stevige HR kennis  heeft ze Monard Law geholpen bij de ontwikkeling van een leiderschapsmodel als bij de optimalisatie van onze performance cyclus .  Haar pragmatische aanpak, haar inzicht in wat belangrijk is voor onze specifieke business en haar verbindende communicatiestijl zijn belangrijke troeven.

Tine Debaillie - Organisatie Coach

Als coach ben ik soms op zoek naar een klankbord voor mijn twijfels in aanpak, de rol die ik opneem bij opdrachtgevers en het kluwen wat organisatie coaching soms kan zijn.  Evelyne stemt op wonderbaarlijk wijze systemisch af op wat ik voorleg. Met haar voeten letterlijk en figuurlijk stevig op de grond en gegrond reikt ze vragen aan die tot nadenken stemmen en brengt ze inzichten naar boven die verrijkend zijn. Een heel bijzondere manier van leren en groeien.

Nele De Smet - CEO Evolta

Straffe inzichten van Evelyne Debeuckelaer die onze organisatie een spiegel voor houdt na haar audit. Originele aanpak met knap resultaat.

p1 - 1ste foto bovenaan.jpg
bottom of page