top of page
p1 - leiderschapsontwikkeling.jpg

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

noomly biedt, veelal in samenwerking met anderen, trajecten en workshops in leiderschapsontwikkeling. Systemisch werk vormt daarvan de basis, verweven met oude wijsheden en rituelen met als gevolg een versteviging en verdieping in je leiderschap, én een andere kijk op het individuele, inter-generationele en collectieve.

Specifiek voor ondernemende vrouwen biedt Evelyne Debeuckelaer unieke workshops en leiderschapstrajecten aan vanuit Onweerstaanbaar Wild.

"I very much appreciated the guidance of Evelyne in the constellation and her simplicity, clarity and strong holding. She is very grounded, and offers clear guidance in a spacious & light way. The depth of her presence and clear compas are important qualities she offers."
Magano N.

"Nogmaals dank voor een mooie, verdiepende, inzichtgevende, hartverwarmende (ik kan nog even verder gaan merk ik 😉) dag afgelopen vrijdag.

Ik beleefde het als een dag waarin alles er mocht zijn, waarin mijn lijf deel van het gesprek met mezelf mocht zijn en waarin zoveel mocht wakker worden in de interactie met andere ‘lijven’. Heerlijk om daarna in het lange weekend te glijden waarvan ik achteraf merkte dat ik in de vibe van de training mocht blijven, geïnspireerd, luisterend naar de wijsheid van m’n lijf. De dag mocht echt resoneren en nazinderen. Dank om zo’n mooi werk te doen."
Cindy T.

bottom of page